Jennifer Aniston : «Ήταν σαν να μου έχουν ρουφήξει τη ζωή. Από αυτές τις συνεργασίες που λες ποτέ ξανά…

Την Jennifer Aniston την γνωρίζουμε και την αγαπάμε, γιατί την έχουμε πάντα στο μυαλό μας ως μια καλή ηθοποιός και αστεία  . Όμως το αγαπημένο κορίτσι του Hollywood, τα δύο τελευταία χρόνια δεν περνάει και πολύ καλά, μιας και σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να εγκαταλείψει την υποκριτική .

Jennifer Aniston says growing up in an 'unsafe' household shaped her  character

Η ηθοποιός μιλώντας στους Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett στο Smartless podcast ,  η star εξομολογήθηκε ότι σκέφτηκε σοβαρά πριν δύο χρόνια να εγκαταλείψει το Hollywood, και όλα αυτά εξαιτίας μίας συνεργασίας.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, μου πέρασε από το μυαλό [να εγκαταλείψω την ηθοποιία], το οποίο δεν είχε συνέβη πριν. Ήταν μετά από μια δουλειά που είχα ολοκληρώσει και σκεφτόμουν πόσο μου είχε ξεζουμίσει την ζωή… δεν ήξερα εάν αυτό ήταν που με ενδιέφερε» δήλωσε η Aniston στο podcast «SmartLess» των Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett.

Jennifer Aniston: 'I've failed. I've succeeded. I've overcome. I'm still  here'

«Ήταν σαν να μου έχουν ρουφήξει τη ζωή. Από αυτές τις συνεργασίες που λες ποτέ ξανά. Το σενάριο δεν ήταν έτοιμο και έπρεπε να περιμένω 3 ολόκληρους μήνες. Και μετά απλώς αναρωτήθηκα, και τώρα τι;», είπε με μεγάλη ειλικρίνεια χωρίς όμως να αναφέρει ποιο συγκεκριμένο project .

Inspired by Jennifer aniston Celebrity Dresses Black A Line Chiffon Side  Slit Prom Dresses Evening Formal Gowns · Wedding store · Online Store  Powered by Storenvy

Η Aniston μίλησε με θερμά λόγια για τις πρόσφατες ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί, όπως το «Πρόσκληση για φόνο» με τον Adam Sandler και το ανεξάρτητο δράμα «Cake» του Daniel Barnz. Η ηθοποιός μάλιστα τόνισε πως η ταινία που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ήταν «δημιουργικά ικανοποιητική».

HD wallpaper: women, Jennifer Aniston, actress, brunette, smiling, sitting  | Wallpaper Flare

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αγαπημένα «Φιλαράκια» που μπορεί να την έκαναν διάσημη παγκοσμίως και φυσικά πάρα πολύ πλούσια, αλλά την στιγμάτισαν για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται με τους ρόλους.

We need to talk about Jennifer Aniston's insane 51st birthday photoshoot |  London Evening Standard

Η Aniston μαζί με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» της θα επιστρέψουν μαζί μέσω του HBO Max για ένα unscripted special.

Leave a comment